چشم ها یکی از جلب توجه کننده ترین اعضای صورت هستند. چین و چروک های ظریف و سایه های اطراف چشم و زیر پلک می توانند فرد را خسته نشان داده یا سن او را بالا ببرند. چون استفاده مداوم کانسیلر خسته کننده و برای آقایان عملا غیرممکن است.، یک گزینه خوب استفاده از فیلر زیر چشم است. مشورت با یک متخصص پوست و انتخاب فیلر درست می تواند عوارض ناشی از تزریق فیلر زیر چشم را کاهش دهد.
مهمترین سوالی که برای افراد متقاضی پرکننده های پوستی این است که آیا تزریق فیلر زیر چشم عوارض جانبی دارد یا خیر؟ جواب این سوال بله، است. درست مثل خیلی از انواع دیگر پرکننده های صورت، ممکن است تزریق فیلر زیر چشم با کبودی، تورم و هایپرپیگمانتاسیون همراه باشد که به مرور زمان برطرف می شود. سایر عوارض جانبی شامل گلوله شدن ژل زیر پوست است که اگر یک دکتر پوشت حرفه ای این تزریق را انجام دهد احتمال بروز آن ها کاهش میابد.
دکتر حمید ارونقی متخصص پوست، مو و زیبایی هستند و باتوجه به سابقه طولانی که در زمینه زیبایی دارند می توانند به بیماران خود کمک کنند تا با کمترین عوارض ممکن فیلر زیر چشم را انجام دهند. برای گرفتن مشاوره از دکتر ارونقی می توانید از یکی از راه های ارتباطی صفحه تماس استفاده کنید.
عوارض جانبی تزریق فیلر زیر چشم
از آنجایی که پوست پلک و اطراف چشم بسیار ظریف است، راه های جوانسازی زیر چشم برای هر بیمار متفاوت است. همچنین به دلیل آناتومی ظریف و پیچیده اطراف چشم، هر انژکتوری دارای مجوز رسمی برای انجام صحیح و موفقیت آمیز فیلر زیر چشم نیست.
انتخاب پزشک باتجربه در تزریق فیلر زیر چشم بسیار مهم است. صرف نظر از اینکه متخصص پوست و زیبایی که برای تزریق فیلر انتخاب کرده اید چقدر تبحر دارد، این کار با چند عارضه جانبی ممکن است همراه باشد.
کبودی بعد از فیلر زیر چشم
کبودی یکی از بارزترین عوارض تزریق اسید هیالورونیک که یک ماده رایج در فیلرهای پوستی است. برخی از مطالعات نشان داده اند که در 24 تا 68 درصد بیماران عارضه کبودی رخ می دهد.
ورم زیر چشم بعد از تزریق فیلر
یکی دیگر از عوارض رایج تزریق فیلر زیر چشم، تورم طولانی است که می تواند منجر به ظاهری غیر طبیعی شود و برای بیمار بسیار ناراحت کننده باشد.
هایپرپیگمانتاسیون
به دلیل واکنش پوست به تروما، احتمال ایجاد هیپرپیگمانتاسیون (لکه های تیره تر پوست) نیز وجود دارد. بر اساس مطالعات منتشر شده، افرادی که پوست تیره تری دارند، بیشتر در معرض هیپرپیگمانتاسیون هستند.
گلوله شدن فیلر زیر چشم
استفاده سطحی از فیلر در بالای لایه ماهیچه ای و درست زیر پوست می تواند موجب ایجاد توده روی پوست یا گلوله شدن فیلر زیر چشم شود. در صورت بروز این عارضه بعد از تزریق نگران نباشید زیرا این مشکل ظرف چند روز برطرف می شود.
البته اگر تزریق فیلر به درستی انجام نشود، ممکن است این گلوله ها زیر چشم باقی بمانند. در این صورت می توانید با کمک آنزیم های جذب کننده هیالورونیک اسید این عارضه را برطرف کنید.
تغییر رنگ یا اثر تیندال (Tyndall Effect)
برخی از بیمارانی که فیلرهای اسید هیالورونیک به صورت تزریق کرده اند، ممکن است درگیر اثر تیندال یا تغییر رنگ پوست شوند. هنگامی که ذرات فیلر صورت اسید هیالورونیک خیلی نزدیک به سطح پوست قرار می گیرند، نوری که به آن ناحیه برخورد می کند پراکنده می شود و در نتیجه یک رنگ مایل به آبی در پوست روی آن قسمت دیده می شود. بنابراین تجربه پزشک در تزریق و قرار گرفتن فیلر در سطح بافتی صحیح پوست از بروز این عارضه جلوگیری می کند.
گاهی اوقات تغییر رنگ پس از تزریق فیلر اسید هیالورونیک در برخی از بیماران با رنگ پوست بسیار روشن اجتناب ناپذیر است. حتی اگر این ماده در سطح بافتی صحیح قرار داده شده باشد به دلیل نبود رنگدانه در پوست بیمار نور تابیده شده به پوست جذب فیلر شده و سپس بازتاب می شود. درنتیجه رنگ پوست بیمار تیره تر از حالت طبیعی اش دیده می شود.
پوست نازک پلک همیشه نمی تواند به اندازه کافی جلوی برخود نور به مواد فیلر پوست شود، در نتیجه نور پراکنده شده و رنگ مایل به آبی در محل تزریق پرکننده پوست ظاهر می شود. هنگام تزریق فیلر این عارضه در سایر نقاط بدن که پوست نازکی دارند مانند پوست اطراف لب نیز بروز می کند.
سخن آخر
تزریق فیلر زیر چشم پیش یک متخصص پوست و زیبایی باتجربه از بروز عوارض ناشی از آن جلوگیری می کند یا آن ها را به حداقل می رساند. هنگام مراجعه به پزشک باید تمامی انتظاراتی که از این تزریق دارید را مطرح کنید و سپس با انتخاب صحیح به بهترین نتیجه برسید.
باسلام ممنونم از مطالب بسیار خوبتون
یه سوال داشتم من ۲۰ اسفند ژل زیرچشم تزریق کردم ولی تا الان ورم و کبودیش مونده به نظر شما طبیعیه ؟
خیر. یک مراجعه به پزشک خود داشته باشید